Plaatje bij het artikel van OBS Widerode

OBS Widerode staat voor:

  • Kindgericht
  • Omgevingsgericht
  • Kwaliteitsbewust
  • Ontwikkelingsgericht

Widerode op televisie!

Vorige week werden we door de redactie van het ZAPP Weekjournaal gebeld of groep 8 mee wilde werken aan een item voor hun tv-programma van zondag 26 maart.

Vrijdagochtend 24 maart heeft een redactielid van dit programma bij ons op school tien kinderen, die een goede vraag hadden voor Voicewinnares Pleun Bierbooms, met haar camera opgenomen. De eindredacteur en presentatrice zouden zo`n 3 à 4 vragen uitkiezen voor de live uitzending. Helaas kwamen alleen Azara en Deaymen met hun vraag in beeld. Zo gaat dat in televisieland….Desondanks was het een leuke belevenis voor groep 8! Dezelfde dag heeft Pauline van ZAPP ook de nodige informele gesprekjes gevoerd met leerlingen van groep 8 en een aantal leerkrachten vanwege ons inmiddels bekende “meestersverhaal”. Wellicht zou dit nog een interessant en actueel item op kunnen leveren voor een van hun weekjournaals. En jawel hoor, woensdag 29 maart werden we wederom gebeld door ZAPP. Donderdag 30 maart is een verslaggeefster, cameraman en geluidsman zo`n beetje de hele dag op school geweest voor allerlei opnames tijdens de lessen, op het schoolplein en het interviewen van een zestal leerlingen uit groep 8 en een aantal leerkrachten. Een hele happening derhalve. De tv-ploeg was erg onder de indruk van ons werk en bovenal heel positief en enthousiast over onze school, de kinderen en de meesters en juffen!!!
Zonder calamiteiten wordt er van al het gefilmde materiaal zondagavond 2 april a.s. zo`n 5 minuten (voor tv-begrippen is dit behoorlijk lang…) uitgezonden tijdens het ZAPP Weekjournaal op NPO 3! Allemaal kijken dus!!! We zijn zeer benieuwd!!

https://www.zapp.nl/zappweekjournaal

FILMPJE

Deel deze pagina: