Plaatje bij het artikel van OBS Widerode

OBS Widerode staat voor:

  • Kindgericht
  • Omgevingsgericht
  • Kwaliteitsbewust
  • Ontwikkelingsgericht

Update 2 SCHOOLPLEIN!

Zaterdag 28 mei jl. is er wederom veel werk verzet door een mooie groep mensen!

Om 8.00 uur begonnen de eerste fanatiekelingen al! Tegen 17.00 uur gingen de laatste harde werkers pas naar huis! In de tussentijd is de duiker geplaatst in de bosjes op het kleuterplein. Binnenin voorzien van kunstgras, de buitenranden van rubber en rondom van boomschors.

Het amfitheater is nu ook helemaal klaar. Wat is het prachtig geworden. De volgende keer wordt de bestrating gelegd voor het theater op het kleuterplein.
Van autobanden gevuld met geel zand en afgewerkt met kunstgras zijn/worden zitjes gemaakt.

De draak van trekkerbanden moest helaas opnieuwd geschilderd worden. Na langdurig schuurwerk e.d. is dit inmiddels gebeurd. De kop van de draak is ook al bijna klaar. Ook zijn er verschillende knikkerpotjes geel/blauw geschilderd. Ook met overig schilderwerk is al begonnen (o.a. hinkelpotjes en "voetjes" op het kleuterplein).

De rubberen tegels rondom de wipkip waren na vorige week toch wat verzakt. Deze zijn er opnieuw ingelegd.

Tevens stond deze dag de container voor de inzameling van oud ijzer voor de school. Ook zijn er met een aanhangwagen oude metalen opgehaald bij verschillende adressen in Wierden. `s Middags was de opbrengst al bekend. Aan kilo`s niet heel erg veel inbreng. Echter wel inbreng van de "duurdere" ijzerwaren. Een opbrengst van zo`n 400 euro derhalve!!

Dinsdagavond 31 mei en zaterdag 4 juni worden de werkzaamheden weer hervat. We kunnen nog steeds hulp gebruiken!!! Meld u aan via hengstman@kpnmail.nl

Het enthousiasme, de inzet en de saamhorigheid is groot onder de betrokken mensen! Ook dat is ouderbetrokkenheid! Iets waar we trots op zijn!

Hopelijk is het meeste gereed voor de opening van 15 juni a.s.

FOTOALBUM

 

 

Deel deze pagina: