Plaatje bij het artikel van OBS Widerode

OBS Widerode staat voor:

  • Kindgericht
  • Omgevingsgericht
  • Kwaliteitsbewust
  • Ontwikkelingsgericht

Tentoonstelling projectleerlingen

Woensdagavond 15 juni hadden we weer de jaarlijkse tentoonstelling van de projectgroep.

De hele ochtend zijn alle kinderen van groep 6,7 en 8 druk geweest met het klaarzetten van de verschillende projecten. Er is het afgelopen jaar hard gewerkt en dus zoveel gemaakt dat we heel wat tafels nodig hadden om alles mooi uit te stallen. Omdat er natuurlijk tegenwoordig ook veel digitale opdrachten gemaakt worden, stond er ook een aantal Chromebooks klaar, zodat de ouders ook op deze manier de talenten van hun kinderen konden bewonderen.

Een van de opdrachten was om onderzoek te doen naar verschillende koningshuizen in Europa. Als verwerking mochten de kinderen iets koninklijks maken bijvoorbeeld een recept, jurk, mantel, kroon. Verschillende kinderen hadden thuis een recept uitgeprobeerd en trakteerden ons en de ouders ook gisteravond op lekkernijen (cupcakes met kroontjes van marsepein en rood-wit-blauwe vlag, exclusieve oranjedrankjes, arretjesjescake, taart.).

Op de foto’s is alles te bewonderen. Het was een drukbezochte tentoonstelling en natuurlijk waren juf Elles en juf Berdien super trots !

FOTOALBUM

Deel deze pagina: