Plaatje bij het artikel van OBS Widerode

OBS Widerode staat voor:

  • Kindgericht
  • Omgevingsgericht
  • Kwaliteitsbewust
  • Ontwikkelingsgericht

Tentoonstelling projectgroep

Afgelopen woensdag hadden we weer de jaarlijkse tentoonstelling van het werk van de projectgroepkinderen. Het eerste grote onderwerp was een land in Europa (onderbouw) of een werelddeel (bovenbouw). Er kwamen fantastische verslagen en prachtige verwerkingen zoals kijkdozen, puzzels, muurkranten en schilderijen.

Vanaf april hebben de kinderen vooral gewerkt over het project KUNST.
De kinderen moesten een verslag van een beroemde kunstenaar maken, 5 beroemde werken van die kunstenaar opzoeken en tot slot het mooiste werk uitkiezen.
Uiteindelijk moest ook dit onderwerp weer afgesloten worden met een verwerking en nu zagen we prachtige kunstwerken verschijnen. In onze leerlingen zitten ook kunstenaars verscholen hebben we gemerkt. 

In een spontane bui werd er door de kinderen besloten om tijdens de tentoonstelling lekkere gerechten te trakteren die bij  "hun'" land hoorde.
We zagen o.a stroopwafels, braadworst met curry, olijve, feta, knoflooksaus, langevingers, stokbrood, croissants, muscatwijn , Zuid-Afrikaanse melktaart, Roemeense koek, meloen met ham, gehaktballetjes, mini pizza`s, etc.
Deze gerechten stonden tussen alle werkstukken, zodat iedereen van alles kon proeven.
De opkomst van alle ouders was gewoonweg super, wat een heerlijke drukte!

Iedereen ontzettend bedankt voor jullie inzet!

FOTOALBUM

 

Deel deze pagina: