Plaatje bij het artikel van OBS Widerode

OBS Widerode staat voor:

  • Kindgericht
  • Omgevingsgericht
  • Kwaliteitsbewust
  • Ontwikkelingsgericht

Sinterklaasfeest

Vrijdag 4 december bezochten Sinterklaas en zijn twee Pieten onze school.

Om iets voor half negen was de Marjoleinlaan dichtbevolkt door alle ruim 230 leerlingen van onze school, alle leerkrachten en stagiair(e)s en vele ouders en opa`s en oma`s. Even later kwamen de Sint en zijn Pieten aan in een prachtige koets met dito paard. Het vervoer werd geheel mogelijk gemaakt door Stal De Esch uit Daarle (www.stal-de-esch.nl). In de hal werd de Sint welkom geheten door juf Thea. Ook dit jaar had Sinterklaas voor elke groep weer een mooi groepscadeau. Vervolgens had de goedheiligman alle aandacht en tijd in het speellokaal voor de kinderen van de groepen 1 en 2. Na de pauze waren achtereenvolgens groep 3 en groep 4 aan de beurt. Ten slotte bezochten Sint Nicolaas en zijn gevolg ook nog de groepen 5 tot en met 8.
De bovenbouwleerlingen hadden weer prachtige surprises en gedichten voor elkaar gemaakt. Wat een hoog niveau weer!
Tegen 12.10 uur was het feest ten einde en namen de kinderen afscheid van de Sint en de Pieten. Buiten stonden de nodige jongere broertjes en zusjes klaar om Sinterklaas een handje te geven.
We kijken terug op een zeer geslaagde dag. Hierbij danken we de ouderraad en hulpouders voor hun inzet voorafgaande en tijdens deze dag!

FOTOALBUM

Deel deze pagina: