Plaatje bij het artikel van OBS Widerode

OBS Widerode staat voor:

  • Kindgericht
  • Omgevingsgericht
  • Kwaliteitsbewust
  • Ontwikkelingsgericht

Musical `t Dak eraf!!!

Groep 8 speelt drie keer fantastisch de musical `t Dak eraf!!

Na weken van oefenen was het maandagavond 29 juni zover. Voor een volle zaal gevuld met opa`s en oma`s, broers en zussen en buurtbewoners werd de musical "`t Dak eraf" opgevoerd. Onder leiding van meester Peter en juf Simone werd er zo`n vijf kwartier geschitterd op het podium door de leerlingen van groep 8. Prima acteerwerk, prachtig decor, passende kleding en schmink en gevoelige liedjes afgewisseld met de nodige humor.  Naderhand waren er dan ook veel complimenten voor de kinderen en de leerkrachten. Zeer verdiend!

Dinsagmiddag vond de musical plaats voor alle andere kinderen van de school. De laatste keer, tevens het spannendst, was tijdens de afscheidsavond op dinsdag 1 juli voor de ouders en leerkrachten van onze schoolverlaters. Alle keren hebben onze 33 leerlingen hun talenten laten zien. Fantastisch!!!

Hierbij danken we Barbera Alberts en Astrid Beuving voor het helpen bij het decor, alle schminkmoeders en -zus, de ouderraad voor de catering en Robert Quentemeyer voor het filmen!

FOTOALBUM

 

Deel deze pagina: