Plaatje bij het artikel van OBS Widerode

OBS Widerode staat voor:

  • Kindgericht
  • Omgevingsgericht
  • Kwaliteitsbewust
  • Ontwikkelingsgericht

Muffendag!

Woensdag 13 april vierden alle meesters en juffen hun verjaardag! De meesters- en juffendag, ook wel "muffendag" genoemd, werd een daverend succes!

Dit jaar was het thema "disco"! Vele kinderen en leerkrachten verschenen in hun disco-outfit op school. Voor de ochtendpauze werd er geknutseld voor de later te houden disco. De leerlingen van de groepen 4 tot en met 8 waren gemixt. Er werden discobrillen, -hoeden, -sieraden en -stropdassen gemaakt. In de pauze hebben alle kinderen op beide pleinen heerlijk samen gespeeld in het zonnetje. Rond 10.15 uur kregen de leerlingen bij binnenkomst een lekkere pannenkoek. Vele ouders hebben `s ochtends thuis pannenkoeken gebakken voor de kinderen. Fijn dat we hierbij op u konden rekenen, BEDANKT!!!

Gezamenlijk in de hal werd de lekkernij voorzien van drinken genuttigd. Daarna werd het tijd voor disco. De groepen 0 t/m 4 hadden de beschikking over het speellokaal. In de lokalen van groep 4, 6 en 5b konden de bovenbouwleerlingen dansen op en genieten van house-, pop- en Nederlandstalige muziek. In de verduisterde lokalen voorzien van discobollen e.d. werd er volop genoten. Aan de bar konden de kinderen tussendoor met hun consumptiebriefjes drinken en chips afhalen. Toen de energie op raakte, kon er op het eind van de ochtend nog lekker weer samen worden buitengespeeld.
Rond 12.00 uur was het discofeest ten einde en werd een ieder nog getrakteerd op een lekker ijsje.


Zowel de meesters en juffen als de kinderen kijken terug op een zeer gezellige en geslaagde muffendag. Dank aan alle ouders die een bijdrage geleverd hebben aan deze dag!

FOTOALBUM

Deel deze pagina: