Plaatje bij het artikel van OBS Widerode

OBS Widerode staat voor:

  • Kindgericht
  • Omgevingsgericht
  • Kwaliteitsbewust
  • Ontwikkelingsgericht

Mini kaboutertoernooi

Afgelopen woensdagmiddag heeft groep 4 meegedaan aan het handbaltoernooi. We deden mee met twee teams; een jongens- en een meisjesteam.

Na twee keer goed gespeeld te hebben gingen de jongens welverdiend door naar de finale! Nadat deze eindigde in een gelijke stand (2-2), was het tijd voor de spannende shoot-outs! Helaas was de Mariaschool hierin te sterk en eindigden onze jongens op een nette tweede plaats.

Ook de meisjes deden het goed en moesten door middel van shoot-outs uitmaken wie een plek verdiende in de finale. Helaas verloren ook zij van de tegenpartij na de shoot-outs, maar desondanks hebben ze het super gedaan. Bij beide teams spatte het plezier en de saamhorigheid er van af! Tussendoor was er nog tijd voor iets te drinken en wat lekkers, iets dat erg goed geregeld was door de dames van de vereniging die ook de teams coachten. Aan het eind kregen alle deelnemers nog een medaille en een bal, zodat ze thuis flink kunnen gaan oefenen voor de volgende keer dat er weer handbal op het programma staat!

Al met al, een geslaagde, goed georganiseerde, sportieve en gezellige middag.

FOTOALBUM

FOTO`S HV KEDINGEN

Deel deze pagina: