Plaatje bij het artikel van OBS Widerode

OBS Widerode staat voor:

  • Kindgericht
  • Omgevingsgericht
  • Kwaliteitsbewust
  • Ontwikkelingsgericht

Meesters- en juffendag

Woensdag 15 april vierden alle meesters en juffen hun verjaardag! De meesters- en juffendag, ook wel "muffendag" genoemd, werd een daverend succes!

Alle kinderen en leerkrachten verschenen in pyjama op school. De organisatie, in handen van juf Jody, juf Femke en juf Elles, had een leuk programma bedacht.
We begonnen met z`n allen met ochtendgymnastiek in de hal. Gevolgd door een modeshow op het podium door de leerkrachten. Vervolgens maakten juf Sonja en juf Monique per groep de winnaar bekend van de mooiste of orignineelste pyjama Deze kinderen en meester Henk kregen een medaille omgehangen. Daarna konden, groep voor groep, kinderen een bioscoopkaartje bemachtigen in het speellokaal. Er was keuze uit 9 geselecteerde films. In elk lokaal, geheel verduisterd, draaide een film. Zo zaten kinderen uit verschillende groepen samen in een lokaal film te kijken. Hoewel zitten...de vele meegebrachte kussens lagen ook heerlijk.
Tijdens het kijken naar de films kregen de kinderen natuurlijk drinken, popcorn en ander lekkers. In de pauze hebben de kinderen heerlijk samen in de zon gespeeld. Nadat de films waren afgelopen kregen de kinderen nog een lekker ijsje. Tegen het einde van het feest traden alle leerkrachten met een medley op als verrassing voor de kinderen. Dit werd erg gewaardeerd door de leerlingen!

We kijken terug op een heel geslaagde "muffendag"!

FOTOALBUM

Deel deze pagina: