Plaatje bij het artikel van OBS Widerode

OBS Widerode staat voor:

  • Kindgericht
  • Omgevingsgericht
  • Kwaliteitsbewust
  • Ontwikkelingsgericht

Meesters- en juffendag geslaagd!

Woensdag 12 april vierden alle meesters en juffen hun verjaardag! De meesters- en juffendag, ook wel "muffendag" genoemd, werd een daverend succes!

Dit jaar stonden er twee leuke activiteiten op het programma voor alle ruim 230 kinderen van onze school.Om half negen werd er gestart met de vossenjacht!  In gemixte groepjes met kinderen uit groep 0 t/m 6, onder begeleiding van een leerling van groep 7, werd er in de straten rondom school gezocht naar de 13 vossen. De kinderen van groep 8 mochten zich in tweetallen verhullen als vos. Enkele leerkrachten fungeerden als klaar-over. Van elke vos ontving het voorbijkomende groepje een letter. Bij terugkomst op het plein werd er flink gepuzzeld om met de 13 letters en de verkregen letter bij de start het juiste woord te vinden: SCHOOLFEESTDAG.

Complimenten aan groep 8 voor hun enthousiaste bijdrage tijdens de vossenjacht. Tevens een compliment voor de kinderen van met name groep 7 voor hun serieuze begeleidng. Mede vanwege de inzet van onze oudste leerlingen werd er over het algemeen keurig geluisterd door de jongeren! Mooi om te zien dat kinderen verantwoordelijkheid op zich nemen! Iedereen had na afloop dan ook zeker wat drinken en lekkers verdiend!

Na de pauze mochten de leerlingen uit maar liefst 9 verschillende films kiezen. De lokalen waren mooi verduisterd , net echte bioscoopzalen. Halverwege de film werd iedereen voorzien van drinken en chips. Helaas vond iedereen de tijd veel te snel gaan. Iets na twaalven, nog genietend van het aangeboden ijsje, moest een ieder weer terug naar zijn of haar eigen klas.

Net als de kinderen kijken we als (jarig...) team terug op een zeer geslaagde en gezellige dag!

ALLE KINDEREN BEDANKT VOOR DE LEUKE DAG!

Deel deze pagina: