Plaatje bij het artikel van OBS Widerode

OBS Widerode staat voor:

  • Kindgericht
  • Omgevingsgericht
  • Kwaliteitsbewust
  • Ontwikkelingsgericht

Fantastische Fancy Fair

Vrijdag 29 mei was het na lange voorbereidingen dan eindelijk de dag van onze tweejaarlijkse Fancy Fair!

Voor het eerst werd er afgeweken van de traditionele zaterdag. Tevens had de ouderraad een nieuwe opzet in petto. Dit bleek zeer geslaagd. Ondanks de ongunstige weersvoorspellingen kon alles buiten op het schoolplein gewoon doorgaan. Menigeen bracht een bezoekje aan onze school. Verschillende activiteiten stonden op het programma: schminken, nagels lakken, haren vlechten, ponyrijden, paard en wagen, spellencircuit, doelschieten, dobbelen voor een boterkoek, dansworkhsop GV Omhoog, optreden van Marlène Simons en natuurlijk het Rad van Avontuur!
De markt met boeken, cd`s/dvd`s, speelgoed, prullaria, zelfgemaakte producten van de kinderen en creatieve ouders, "Heel Widerode bakt", bloemen, veiling, etc. kon op de nodige belangstelling rekenen. Ook de koffie, thee, limonade, koffiebroodjes van bakkerij Meinders, ijs van Bonvanie, popcorn, broodjes knakworst en zeker de broodjes hamburger vonden gretig aftrek.

Rond 17.45 uur stond het schoolplein helemaal vol met mensen voor de grote verloting. Alle kinderen hadden de afgelopen periode minimaal drie zakjes oud-Hollandse snoep incl. een lootje hiervoor aan de man gebracht. Prachtige prijzen, waaronder een tablet, waardecheque t.w.v. 100 euro van Fiets City Schipdam, dinerbon en een spellenpakket werden verloot.

De volgende prijzen zijn nog niet afgehaald:


5e prijs: Dinerbon Milano Wierden nummer 455

6e prijs: Spelenpakket nummer 921

7e prijs: Spel "Ik hou van Holland" nummer 550

9e prijs: Dvd "Mees Kees op de planken" nummer 900

10e prijs: Taarttegoedbon nummer 261

Deze prijzen kunt u afhalen op school op vertoon van uw winnende lootje!

Tegen 18.30 uur was de Fancy Fair ten einde. Nadien kon de organisatie bekendmaken dat de voorlopige netto opbrengst rond de 3.600 euro ligt!!!
Een prachtig bedrag voor de vernieuwing van het schoolplein!

Deze zeer geslaagde dag was niet mogelijk zonder de inzet van velen! Hierbij willen we de ouderraad, hulp(groot)ouders, kinderen en winkeliers/bedrijven enorm bedanken voor hun bijdrage!

Tot over 2 jaar!!!!

FOTOALBUM

Deel deze pagina: