Plaatje bij het artikel van OBS Widerode

OBS Widerode staat voor:

  • Kindgericht
  • Omgevingsgericht
  • Kwaliteitsbewust
  • Ontwikkelingsgericht

Fancy Fair!!!

Vrijdag 29 mei vindt de tweejaarlijkse fancy fair plaats. Dit keer voor het eerst niet op een zaterdag, maar op de vrijdag tussen 14.15 en 18.30 uur. Tevens kent de fancy fair een geheel nieuwe opzet. Alle activiteiten vinden in principe plaats buiten op het schoolplein.

De ouderraad is al maanden bezig met de organisatie. De opbrengst komt ten goede aan vernieuwing van ons schoolplein. Wat kunt u o.a. verwachten? Allerlei kraampjes met knutselwerkjes gemaakt door de leerlingen, bloemen, boeken, speelgoed, waren van creatieve ouders, “Heel Widerode bakt”, etc.
Voor de inwendige mens is er koffie, thee, limonade, broodjes hamburger en knakworst, popcorn, koffiebroodjes en ijs verkrijgbaar. Tevens allerlei activiteiten zoals Rad van Fortuin, livemuziek van Marlène Simons, dansworkshop, veiling bij opbod, beautycorner, doelschieten, ponyrijden, paard en wagen, taartdobbelen en nog veel meer. Om 17.45 uur vindt de grote verloting plaats. Alle kinderen van school hebben zakjes oud-Hollandse snoep verkocht aan ouders, opa`s, oma`s, buren, enz. Met het bijgevoegde lootje maken mensen kans op grandioze prijzen, waaronder een tablet, dinerbon, spellenpakket en nog veel meer moois. Iedereen wordt hierbij van harte uitgenodigd om de fancy fair te bezoeken!

Deel deze pagina: