Plaatje bij het artikel van OBS Widerode

OBS Widerode staat voor:

  • Kindgericht
  • Omgevingsgericht
  • Kwaliteitsbewust
  • Ontwikkelingsgericht

Fancy fair groot succes!

Zaterdag 24 maart vond de tweejaarlijkse fancy fair weer plaats. Tussen 10.00 en 14.00 uur was het een drukte van belang in en om school!

Na veel voorbereidend werk gingen de deuren om 10.00 uur open. Voor het zo ver was, hebben we eerst stilgestaan bij een mijlpaal: meester Henk is deze zaterdag 65 jaar geworden. Voor de school stond een grote opblaasbare pop met 65 erop met daarboven een grote foto van Henk. Bij binnenkomst werd de jarige toegezongen door de aanwezige collega`s, ouderraadsleden, hulpouders en de kinderen van groep 8. Namens het team, de O.R. en groep 8 ontving Henk de nodige cadeaus. Ondanks dat Henk er niet zo van houdt om in de schijnwerpers te staan, heeft hij erg genoten van dit alles. Namens meester Henk: bedankt voor alle felicitaties en presentjes!

De vele bezoekers konden zich uitermate vermaken in het Holland café, de beautycorner, de creahoek, het springkussen etc. Er werd ook volop geshopt in de boekenmarkt, de speelgoedmarkt en de plantjesmarkt. De klassenknutsels werden gezien de verkoop ook goed gewaardeerd. Buiten stond de ijskar van Bonvanie en kon er een ritje op een pony worden gemaakt. De kinderen waren actief bezig bij de oud-Hollandse spelletjes en de active games. Het dobbelen om de paastulbanden blijft ook altijd populair. En natuurlijk vonden de lootjes gretig aftrek bij het Rad van Avontuur. Vele prijzen werden er door verschillende mensen in de wacht gesleept.

Om 13.00 uur was de hal afgeladen vol om de trekking van de grote verloting mee te maken. Alle kinderen hebben onlangs 1000 (!!) zakjes met paaseitjes en een bijbehorend lootje hiervoor verkocht.
Op dit moment zijn 6 van de onderstaande 11 prijzen nog niet opgehaald. Op vertoon van uw winnende lootje kunt u de prijs alsnog op school verkrijgen. Hieronder de nummers van deze prijzen:

1. Tablet  nummer 22

2. Lego-City nummer 698

4. Spel "30 seconds" nummer 522

7. Draadloze speaker nummer 27

8. Spel "Party & Co nummer 572

11. Leren voetbal nummer 733

We kijken terug op een zeer geslaagde fancy fair. De voorlopig bruto-opbrengst bedraagt ongeveer 4.500 euro. De kosten zijn hier nog niet van af.

Hierbij willen we iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage voor, tijdens en na de fancy fair. In het bijzonder bedanken we Marsha, Susan, Nicole en Mandy voor hun geweldige inzet. Tevens de kinderen van groep 8 enorm bedankt voor jullie enthousiasme!! En natuurlijk de Wierdense middenstand voor het beschikbaar stellen van de vele prijzen!

Tot over 2 jaar!

FOTOALBUM

Deel deze pagina: