Plaatje bij het artikel van OBS Widerode

OBS Widerode staat voor:

  • Kindgericht
  • Omgevingsgericht
  • Kwaliteitsbewust
  • Ontwikkelingsgericht

Afscheidsavond groep 8

Fantastische afscheidsavond groep 8!

Vrijdagavond 8 juli werd voor alle ouders van de kinderen van groep 8 en het complete schoolteam de afscheidsmusical "`Alles overboord" opgevoerd. Net als woensdag 6 juli (voor opa`s, oma`s, buren, etc.) en donderdagmiddag 7 juli (voor alle leerlingen van school) werd het wederom een groot succes. De muscial verliep als een trein. Er werd prima geacteerd en gezongen!

Rond 21.00 uur was de voorstelling ten einde. Van meester Peter en meester Henk kregen alle kinderen een "Mijn herinnering" met groepsfoto en alle pasfoto`s van de schoolverlaters. Op de achterkant stond voor elk kind een passend gedicht dat op het toneel werd voorgedragen door de twee leerkrachten. Een mooi aandenken aan de basisschooltijd op de Widerode. Naderhand hadden de kinderen ook nog een prachtig herinneringscadeau voor de school, presentjes voor meester Peter, meester Henk en juf Stacy en voor alle leerkrachten een mooie roos. De avond werd afgesloten met hapjes en drankjes, mogelijk gemaakt door de ouderraad.

Woensdagochtend (13 juli) is dan echt de laatste dag voor onze oudsten van school. Rond 11.00 uur is het definitieve vertrek aanstaande. Alle kinderen en leerkrachten nemen op het plein dan afscheid van onze leerlingen van groep 8. Ouders zijn hierbij van harte uitgenodigd!!!

FOTOALBUM

Deel deze pagina: