Plaatje bij het artikel van OBS Widerode

OBS Widerode staat voor:

  • Kindgericht
  • Omgevingsgericht
  • Kwaliteitsbewust
  • Ontwikkelingsgericht

Afscheid meester Henk!

Na zo`n 45 jaar onderwijs, waarvan 28 jaar op de Widerode, nam meester Henk dinsdag 17 juli afscheid.

Per 1 september gaat Henk van zijn welverdiende pensioen genieten! Het team had voor onze geliefde meester Henk natuurlijk het nodige georganiseerd. Met een Porsche werd Henk van huis gehaald.
Onder luid applaus van alle collega`s werd hij op school opgewacht. Van 17.00 tot 19.00 uur vond er een afscheidsreceptie plaats. De toespraken van meester Peter Baars, meester Peter Bolink en OR-voorzitter Barend ter Brake brachten Henk danig in verlegenheid. Zoveel positieve woorden doet wat met een mens. Zelf bedankte Henk alle betrokkenen op zijn geheel eigen wijze.
Ondanks dat Henk niet zo houdt om in de belangstelling te staan, heeft hij met volle teugen genoten.

Woensdagochtend wachtte hem nog een verrassing. In het bijzijn van alle kinderen en collega`s is onze tribune op het schoolplein omgedoopt tot de "Meester Henk Tribune".
De Widerode zonder meester Henk.....eigenlijk kan niemand dit zich nog voorstellen. Henk, je bent een kanjer! Namens iedereen bedankt dat je er altijd was voor iedereen!

We wensen je samen met je vrouw Jeanne, je kinderen en kleinkinderen heel veel geluk en gezondheid toe de komende jaren!

FOTOALBUM

Deel deze pagina: