Plaatje bij het artikel van OBS Widerode

OBS Widerode staat voor:

  • Kindgericht
  • Omgevingsgericht
  • Kwaliteitsbewust
  • Ontwikkelingsgericht

Afscheid juf Thea Bergsma

Na 43 jaar werken in het onderwijs, waarvan ruim 16 jaar als directeur van de Widerode, stond dinsdag 12 juli in het teken van het afscheid van juf Thea Bergsma.

Het werd een onvergetelijke dag voor Thea en haar man Jan. `s Ochtends werd ze van huis gehaald met een enorme gele Hummer. Bij school aangekomen stonden alle leerlingen en leerkrachten haar zingend op te wachten. Binnen in de hal kreeg ze prachtige cadeaus overhandigd namens de kinderen. Het mooiste cadeau hadden Thea en Jan nog geen halve dag eerder al "gekregen": hun eerste kleinkind! Een jongen genaamd Saul.

Voor de ochtendpauze verzorgden de groepen 0 tot en met 4 allerlei optredens voor onze scheidende directeur. Naderhand kwamen Thea, Jan en enkele hulproepen alle kinderen van de school voorzien van cake, drinken en een spekje. Na de pauze waren de groepen 5 tot en met 8 aan de beurt om nog een keer Thea te amuseren. Toen dit ten einde kwam, kreeg Thea namens het team allerlei cadeaus geschonken. We namen afscheid met een speciaal lied. Ten slotte trakteerde onze geliefde juf Thea alle kinderen en leerkrachten op een heerlijk ijsje van Bonvanie!

`s Middags kon de familie Bergsma tijdens de "doorschuifmiddag" even van de rust genieten. Tegen 18.00 uur begon de afscheidsreceptie. Ook daar werd Thea flink verwend, terecht! Na mooie toespreken van Herman Wevers (algemeen directeur Stichting ROOS), meester Henk (directie) en Ronald Krikken (voorzitter ouderraad) nam Thea met een indrukwekkende speech afscheid van ons allen.

Thea, namens ons allemaal: We zullen je missen!! Enorm bedankt voor al die mooie jaren! Veel goeds gewenst voor de toekomst!!!

FOTOALBUM

 

Deel deze pagina: