Plaatje bij het artikel van OBS Widerode

OBS Widerode staat voor:

  • Kindgericht
  • Omgevingsgericht
  • Kwaliteitsbewust
  • Ontwikkelingsgericht

Afscheid juf Esje

Onze collega Esje Middeljans-Mulder neemt per 1 augustus afscheid van het onderwijs en dus ook van onze school. Zij gaat met prepensioen.

Na eerst te hebben gewerkt in (o.a.) Vroomshoop is Esje zo`n 33 jaar geleden begonnen als ouderraadslid op de Widerode. Ongeveer 31 jaar geleden is ze begonnen als invalster . De afgelopen 23 jaar werkte Esje voor vast op de Widerode. Eerst als kleuterleidster van het voormalige Kwetternest en na het ontstaan van de basisschool als leerkracht van de kleuters bij de Widerode. 
Inmiddels is Esje 62 jaar. Donderdag 25 juni vond het afscheid met kinderen, ouders en collega`s plaats. Om 8.15 uur werd Esje al zingend op het schoolplein onthaald door alle leerlingen en meesters en juffen van de school. Op het podium kreeg ze o.a. per groep een zelfgemaakt, passend cadeau aangeboden. 
In haar eigen groep 2 werd de feestdag voortgezet. 
Tussen 17.00 en 19.00 uur was er een afscheidsreceptie georganiseerd voor (ex-)collega`s, (ex-)leerlingen, (oud-)ouders en genodigden. Een mooie toespraak van juf Thea en heel veel cadeaus kwam Esje toe. Een geslaagd afscheid. Esje heeft met volle teugen genoten.

Nog een weekje werken en dan kan Esje samen met Harry, kinderen en kleinkinderen genieten van haar vrije tijd.
Esje, we zullen je missen! Bedankt voor alles!
 
 
 
 

Deel deze pagina: